Financieel adviseurs

Willem heeft recentelijk zijn werkzaamheden uitgebreid en ‘’’nalatenschap advisering’’ toegevoegd aan zijn adviespraktijk. ‘’Vanuit mijn adviespraktijk krijg ik steeds vaker vragen die betrekking hebben op nalatenschapszaken. De opleiding die ik heb gevolgd is door VCM gecertificeerd en ICR erkend. Dit is de hoogst haalbare en meest gerespecteerde officiële internationale erkenning die er is op dit gebied. Het betekent dat deze opleiding garant staat voor de hoogste kwaliteit en op landelijk gebied de absolute toppositie inneemt’’.

Willem kan hulp bieden bij het regelen van de nalatenschap, begeleiding en zonnodig conflictbemiddeling. ‘’In mijn huidige bedrijf maken wij al voor veel van onze cliënten een inventarisatie van de financiële situatie op basis van het netto besteedbaar inkomen. Daarbij worden altijd meerdere scenario’s berekend zoals, overlijden, pensionering, arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid of echtscheiding.

Bij deze berekeningen worden alle inkomens- en vermogensbestanddelen meegenomen. Cliënten ervaren het als  een geruststelling als iemand hen inzage kan geven in het netto besteedbaar inkomen bij bepaalde life- events.

willem

Een zeer goede aanvulling hierop is de totale nalatenschap problematiek. Zo kunnen wij voor onze cliënten het plaatje nog beter verhelderen en hen helpen bij de ingewikkelde
materie van nalatenschapszaken. We kunnen veel betekenen voor onze cliënten na een overlijden, maar ook tijdens de nalatenschapsplanning voordat een overlijden heeft plaatsgevonden. Wat dacht u van het aanleggen van een nalatenschapsdossier of de controle van testamenten en huwelijksvoorwaarden.

In samenwerking met uw notaris kunnen wij ervoor zorgen dat uw nalatenschapswensen goed verwoord worden in uw testament. Willem verplaatst zich in uw situatie en helpt u om de keuzes te maken die bij u passen.