Financieel adviseurs

Bij de aankoop van een nieuwe woning komt veel kijken. De hypotheek is daarbij één van de belangrijkste facetten. Welke maandlast kunt en wilt u betalen, wat is in uw specifieke situatie de beste rentevaste periode en welke voorwaarden passen het beste bij uw wensen.

Het advies van Van Lierop & Partners gaat nog verder. Wij inventariseren uw persoonlijke situatie, uw toekomstplannen en wensen. De aandacht voor uw wensen op de lange termijn zijn voor u van groot belang bij de keuzes die u nu maakt. Wij zoeken de juiste balans tussen zekerheden en risico’s. Hierbij brengen we alle mogelijke risico’s in kaart om in de toekomst problemen te voorkomen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het afdekken van de risico’s bij arbeidsongeschiktheid en overlijden.

hypotheken

Van Lierop & Partners beschikt over gediplomeerde adviseurs met jarenlange ervaring. Wij beschikken over een certificering als ‘Erkend Hypothecair Planner (EHP)’ en voldoen aan de strenge opleidingseisen en actuele vakkennis.

   

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen, leest dan ons document Vergelijkingskaart Hypotheek.

Van Lierop en Partners heeft ook een informatiemap ontwikkeld waarin stap voor stap de werkwijze van het kantoor wordt uitgelegd. U kunt deze informatiemap hier vinden.

Informatiewijzer hypotheekadvies

informatiemap hypotheken

informatiemap aankoopbemiddeling

Vergelijkingskaart Hypotheek
Vergelijkingskaart Risico’s afdekken
Vergelijkingskaart Vermogen opbouwen