Financieel adviseurs

Persoonlijk financieel advies kan zeker in deze tijd het verschil maken. Wijzigingen in het zorgstelsel, het erfrecht en de pensioenwetgeving maken dat uw inkomenspositie en uw vermogenspositie continu veranderen. Kunt u het allemaal nog zelf bijhouden? 

Financiële planning biedt grip en overzicht op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Met het financieel advies van Van Lierop en Partners haalt u méér uit uw geld! 

Wat levert financiële planning door Van Lierop en Partners u op? 

Financiële planning gaat over u. Financiële planning heeft maar één doel: een sterke financiële invulling geven aan het realiseren van uw doelen. En dat begint met een goed onderbouwd financieel plan dat uit de volgende onderdelen bestaat:

  • Wat zijn uw wensen en doelen?
  • Advies om die te realiseren:

              - goede pensioenopbouw
              - een hypotheek die past bij uw levensfase
              - Gedegen vermogensopbouw
              - optimaal profijt van fiscale regelingen
              - inzicht in de financiële samenhang van risico's
              -voorzieningen om risico's te beperken

Een financieel plan, en dan? 
Met een financieel plan begint u aan een financieel solide toekomst. Met overzicht op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Een goed financieel plan volgt uw dynamiek. En daarom stellen we het periodiek bij, afhankelijk van uw persoonlijke ontwikkeling. Wacht niet langer, bel 073 - 51 19 138 en maak een afspraak voor een financieel plan dat u écht iets oplevert. 

Persoonlijk financieel advies in Haarsteeg dicht bij huis geregeld bij Van Lierop en Partners 
Persoonlijk financieel advies van uw eigen adviseur, dicht bij huis. Goed bereikbaar en altijd snel antwoord op uw vragen. Dat is financieel advies volgens Van Lierop en Partners!